Dil Seçenekleri
Ceylin Soft Newmedia Products
Ceylin Soft Ayraç Ana Sayfa
Ceylin Soft Ayraç
Hizmetler
Ceylin Soft Ayraç
Ürünler
Ceylin Soft Ayraç
Referanslar
Ceylin Soft Ayraç
Kampanyalar
Ön Teklif İstek Formu
Hizmetler
Özel Yazılım / Geliştirme
Web Tasarımı
E-Ticaret Yazılımı
Arama Motoru Optimizasyonu (Seo)
Grafik tasarım
Logo Tasarımı
İnteraktif Cd Tasarımı
Bilgisayar Satışı / Teknik Servis
Katalog Tasarımı
3D Modelleme / Animasyon
Tanıtım Filmi / Tasarımı
Web Programlama
Domain / Host Hizmetleri
Bakım / Güncelleme
Flash Banner Tasarımı
Broşür Tasarımı
Etiket Tasarımı
Reklam / Tanıtım
Afiş Tasarımı
Fotoğraf Çekimi
Kurumsal Kimlik
Google Adwords
E-Bülten Tasarımı
Toplu E-Mail Gönderimi
Flash Oyun Yazılımı
Panoroman Çekim
Tanıtım Filmi / Tasarımı

Teknolojinin giderek gelişmesi ve ucuzlaşması ile video fragmanları, video prezantasyonları, tv bant uygulamaları her geçen gün popülerleşmekte, genel uygulama alanı bulmaktadır. Video prezantasyonlar kolay anlatım avantajları, sıcak iletişim etkisi ile tercih edilen bir tanıtım medyası olarak giderek daha sık kullanılmaktadır. İnternet'te, ofislerdeki ve halka açık alanlardaki televizyonlarda, CD'lerde daha çok uygulama alanı bulması da bu kullanımı arttırmaktadır.

Video prezantasyon uygulamaları müşterilerin ihtiyaçlarına göre farklılaşmaktadır. Bazen müşterilerin kendi çektikleri video görüntüleri bazen de profesyonellerle çekilmiş görüntüleri flash animasyonlarla beraber uygulanır. Daha farklı olarak tv için hazırlanan bant uygulamaları bir başka örnek olarak düşünülebilir. Bant uygulamalarını oluştururken daha çok flash animasyonları kullanılır.

Tanıtım Filmi Ajansı olarak hazırladığımız tanıtım filmleri müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre şekillendirilir ve firmanızın vermek istediği mesajları içerir. Tanıtım filmlerimiz basit bir video görüntüsü değil size anlaşma kazandıracak özelliktedir.

Tanıtım filminin senaryo aşamasından kurgulanmasına, seslendirmesine ve son halinde size teslimine kadar her aşamada hizmet vermekteyiz.Her biri alanında profesyonel olan ekibimiz prodüksiyonun her aşamasında sizinle beraber çalışıyor.

Günümüz teknolojisi ile firmanıza özel hazırlanmış bir tanıtım filmi ile elde edilen olanaklar sınırsızdır. Örneğin; firmanızın web sitesinde yayınlacağınız bir video her ziyaretçiye firmanızın özelliklerini anlatabilir ve sitenize çok daha profesyonel bir görünüm sağlar.

Birçok firma tanıtım filmlerinin çok pahalı olduğuna inanırken biz profesyonel hizmetleri sizin için en uygun fiyata sunuyoruz ve bütçenize göre şekillendiriyoruz.

Neden tanıtım filmi?
Firma tanıtım filmleri konuşan ve hareket eden renkli broşür gibidir.İnsanların görsel mesajları daha kolay algıladığı günümüz dünyasında firmanız/hizmetleriniz/ürünleriniz hızlı ve güçlü bir şekilde potansiyel müşterilere ulaşamıyorsa kayıp demektir.

Tanıtım Filmi Ajansı sizin için en kolay şekilde algılanabilecek, ilgi uyandıran, aktif, bilgilendiren ve istediğiniz zaman istediğiniz kadar müşteriye ulaşabilmeniz için tanıtım filmleri hazırlar.

Size ne kazandırır?
Siz şirketinizde yokken bile, filmi izleyen müşterileriniz firmanızı rahatlıkla masalarındaki bilgisayarlarından şirketinizi gezebilir, sizi tanıyabilir, yaptığınız işler ve verdiğiniz hizmetler hakkında bilgi sahibi olabilir. Sizin hakkınızdaki fikirlerin doğru yolda ilerlemesini sağlar.

Tanıtım filmini ile yaptığınız satış görüşmelerinizde şirketinizi tanıtmaya daha az zaman harcarsınız. Ve sizi sürekli olarak tanıtacak bir Tanıtım CD'sini müşterilerinize bırakabilirsiniz.

Tanıtım filmi ne zaman kullanılabilir?
Tanıtım filminiz müşteriyle temasa geçebileceğiniz her ortam için uygun olmalı.Bu ortamlar fuarlar, seminerler, satış buluşmaları, prezantasyonlar, mağaza içi tanıtımlar, firmanızın web sitesi .vb gibi yerler olabilir.

Multimedya hizmetler kapsamında tecrübeli ekip ve ekipmanlarıyla profesyonel şekilde video prodüksiyon konularında aşağıda yazılı çalışmaları kaliteli bir şekilde sizlere sunmaktadır.

Seminerler, kongreler, bayi toplantıları ve ürün lensmanlarının çekimleri, montaj, kurgu, vcd, dvd kayıtları

Dijital Editing
Bilgisayar ortamında NLE ve animasyon programları vasıtasıyla kurgu, montaj, efekt, ses, ve altyazı çalışmalarının yapımı Ceylin Soft'ta mümkün.

Hakkımızda
Ceylin Soft Ayraç Markalarımız
Ceylin Soft Ayraç
Gizlilik
Ceylin Soft Ayraç
İletişim
Ceylin Soft Danışma Hattı
Danışma Hattı (0224) 242 4949
Ceylin Soft Canlı Destek
Copyright © 2003-2024 Ceylin Soft